surfaj i slušaj

Izaberi


brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna i Hercegovina

 

brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna Gora

 

brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora

 

brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska

 

brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija

 

brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija

 

brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija

 

Vaš profil

Dodajte vaših pet favorita

Radio Time Fm- Radio stanica

Lokacija: Gevgelija

Država: Makedonija

Frekvencija: 100.8 FM

Web: Radio Time Fm


O Radio Time Fm znamo ovo:

Opis:

 

Datum izdavanja
1995.
 
Informacije
Listen Live: http://www.timefm.mk
Radio Time 93,6 FM Gevgelija, Macedonia 
Web: http://www.timefm.mk/
034/214-995
 
Pregled poduzeća
Радио Тајм ФМ е медиумска куќа која е основана во 1995та година и е единствен радио медиум од Општина Гевгелија. Медиумот работи по светски пропишани стандарди, по популарниот „топ 40“ формат на радио станица и нуди 24 часовна квалитетна радио програма, исполнета со едукативни и забавни содржини, контактни емисии и пред сè - музика за сечиј вкус.

Екипата на радио - медиумот ја сочинуваат млади ентузијасти, суштински вљубеници во музиката и радиото, кои се веќе одамна докажани имиња во оваа професија. Радиото обезбедува квалитетен сигнал на својата фрекфенција и ги покрива општините: Гевгелија, Богданци, Валандово, Дојран, дел од Струмичкиот, како и дел од Радовишкиот регион. Покрај големиот процент на покриеност, популарноста, односно слушаноста на медиумот е на изразено високо ниво. Тоа го потврдуваат последните анкети спроведени од Агенцијата за Аудио и Аудиовизуелни услуги на РМ (АВМУ), според која Радио Тајм ФМ е радиото со најголема слушаност и највисок рејтинг од локалните и регионалните радио станици во Република Македонија, веќе 6 години по ред. Радио Тајм ФМ е единствен радио - медиум на оваа територија кое комплетно ги исполнува условите зададени од Агенцијата за Аудио и Аудиовизуелни услуги на РМ (АВМУ), односно е единствен приватен медиум кој работи со лиценца. Оваа медиумска куќа се финансира исклучиво од реклами, соопштенија и разни комерцијални објави и спонзорства. 

Радио Тајм ФМ е секогаш отворен за деловна соработка со Вас и Вашата компанија. Финансиските услови се секогаш поволни и прилагодени на Вашите услови и барања.

Brzi pregled - države

 

brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna-i-Hercegovina brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna-Gora brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora