surfaj i slušaj

Izaberi


brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna i Hercegovina

 

brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna Gora

 

brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora

 

brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska

 

brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija

 

brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija

 

brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija

 

Vaš profil

http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1580-bh-radio-mos  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1395-mariborski-radio-student  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1584-plus-radio  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1569-radio-brcko-dc  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1391-radio-city  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1573-radio-dvojka  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1576-radio-kapija  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1578-radio-klasicna-muzika  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1581-radio-muzicko-blago  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1397-radio-net-fm  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1583-radio-nasa-rijec  http://www.sviraradio.com/svira.php?radio_naz=1586-radio-rodna-gruda 

Radio 105- Radio stanica

Lokacija: Bitola

Država: Makedonija

Frekvencija: 105.5 FM

Web: Radio 105


O Radio 105 znamo ovo:

Opis:

За нас

Ова е официјалната веб страна на Радио 105 Актуел Бомбардер од Битола на која што можете да најдете информации за нас а исто така преку оваа страна ви е овозможено слушање на Радио 105 во живо директно од нашето студио.
Ова радио постои веќе 25 години, зрачи на бранова должина од 100,5 МHz FM и ја покрива територијата на град Битола и повеќето општини околу неа а исто така можете да ја следите и преку интернет доколку кликнете тука —> Радио 105 живо.
За да можете да ја слушате нашата програма преку интернет потребен ви е WinAmp Player или некоја друга програма за слушање на музика. Доколку го немате WinAmp плеерот можете да го симнете од тука.

Контакт со нас преку:

Тел: +389-47-609-205

 071-571-001

Емаил:
radio105@t.mk 
radio105bt@hotmail.com

Brzi pregled - države

 

brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna-i-Hercegovina brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna-Gora brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora